TARIEF

Een goede Business Coach kost je hopelijk niets; het levert je juist geld en wellicht een stuk rust op. Je leert vaardigheden die je leven als ondernemer leuker maken en een coach brengt veel ervaring mee.

De intensiteit van het coaching traject bepalen we natuurlijk samen maar vaak is dit een dynamisch proces. Meestal is er 3 tot 6 keer een gesprek, vergadering of training van een aantal uren. Daarnaast bellen ondernemers mij vaak in de avonduren om even bij te praten. Voor mij is de huidige winstgevendheid van de onderneming eveneens belangrijk. Met name startups of kleine ondernemingen kunnen geen dure coach veroorloven en dit zijn juist de ondernemers die hulp goed kunnen gebruiken. Voor starters en zeer kleine ondernemingen hanteer ik dan ook een gereduceerd tarief (25 % korting).

Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Er zijn daarnaast soms subsidies en vouchers beschikbaar van de landelijke, provinciale en regionale overheden. Hiermee kunnen mijn kosten ook vaak grotendeels afgedekt worden.

Bel voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek 06-23877230. Afhankelijk van uw behoefte en hulpvraag maken wij samen een planning van de duur van uw coaching traject.