WAAROM EEN BUSINESS COACH?

Ook topsporters hebben een coach

Je bedrijf loopt goed en het ondernemen zit gewoon in je bloed. Zowel jij als jouw bedrijf zijn uniek. Dus waarom een pottenkijker erbij halen? Ook topsporters hebben een coach. Vanaf de zijlijn zie je immers meer en kijk je vanuit een andere invalshoek naar de prestaties. Juist vanaf de zijlijn kun je door te observeren alle sterktes en zwaktes ontdekken die de topsporter zelf soms niet eens ziet. In de sport twijfelt dan ook niemand aan het nut van een coach. Sterker nog: hoe beter een sporter is, hoe beter en duurder de coach van de betreffende sporter. Een bedrijf runnen is nog veel complexer dan sport. Klanten vinden,- jezelf verkopen,- diensten of producten ontwikkelen,- online marketing doen,- je boekhouding regelen en voor voldoende inkomen zorgen? Dat is vele malen ingewikkelder dan tegen een balletje schoppen, hard over een atletiekbaan rennen, of op een fiets een berg op rijden.

Waarom goede ondernemers wel een business coach hebben

Goede ondernemers twijfelen geen moment aan het nut van een coach, omdat ze de waarde van de coaching direct terug zien in hun cijfers: een hogere omzet, meer winst, of minder uren werken met meer effect. Een coach en zakelijk adviseur helpt je optimaal te presteren en haalt het beste in je naar boven.

Een goede businesscoach verdient zichzelf terug

Investeren in een business coach is vaak interessanter dan investeren in weer een andere vakopleiding. Ben je een goede fotograaf, maar heb je nog weinig klanten? Dan kun je een training in video’s maken gaan volgen. Maar dan ben je straks én fotograaf, en videomaker. Maar nog steeds heb je weinig klanten. Kies je ervoor om als fotograaf een business coach in te huren, dan krijg je meer klanten en meer kansen, waardoor je meer foto’s kunt maken en meer geld verdient. En bovendien word je door je extra werkervaring met die extra klanten ook weer een betere fotograaf.

Ben je benieuwd of mijn business coaching bij je past?

Vraag een kosteloos gesprek aan. Ik kom graag bij je langs! In een gratis sparringsessie kijken we samen welke stappen jij kunt zetten en of ik je daarbij kan helpen. En natuurlijk mag je er daarna rustig een nachtje (of langer) over slapen, voordat je beslist of we samenwerken.

Van ambitie naar succes. Gun jezelf professioneel advies!

Wil je weten wat voor kansen er voor jóu liggen? Vraag een kosteloos gesprek aan. Ik kom graag bij je langs! Bel, mail of WhatsApp voor een afspraak of vul onderstaand contactformulier in.

Telefoon: 06-23877230
Email: info@balansbusinesscoaching.nl
Website: www.balansbusinesscoaching.nl
K.v.k.: 58125760
BTW nummer: NL002316327B79